Prepare ingredients for a mushroom meadow with Korean carrots. Chop the parsley and dill. Grate the cheese on a coarse grater.
Подготовьте продукты для грибной поляны с корейской морковью. Петрушку и укроп измельчите. Сыр натрите на крупной терке.
Prepare your food. Boil the fillet in salted water until tender for 20 minutes. Cool the meat. Cut into small cubes. Place the pan with eggs on the stove. Pour in water. Bring to a boil. Cook after boiling for 10 minutes. Remove the shell and finely chop.
Подготовьте продукты. Филе отварите в подсоленной воде до готовности 20 минут. Мясо остудите. Нарежьте мелкими кубиками. Поставьте кастрюлю с яйцами на плиту. Влейте воду. Доведите до кипения. Варите после закипания 10 минут. Удалите скорлупу, мелко покрошите.
Prepare the Mushroom Glade salad with Korean carrots. Line a deep salad bowl with cling film so that it extends beyond the edges of the sides. Distribute the mushrooms evenly, caps down. Add parsley and dill. Place chicken on top. Salt and season with pepper. Arrange the Korean carrots. Spread the cheese. Lubricate with mayonnaise. Sprinkle with grated eggs. Cover the snack with cling film and seal the edges of the films. Refrigerate for an hour.
Приготовьте салат «Грибная поляна» с корейской морковью. Глубокий салатник застелите пищевой пленкой так, чтобы она выходила за края бортиков. Равномерно распределите шампиньоны шляпками вниз. Выложите петрушку и укроп. Сверху разместите курицу. Посолите, приправьте перцем. Разложите корейскую морковь. Распределите сыр. Смажьте майонезом. Посыпьте натертыми яйцами. Закройте закуску пищевой пленкой, края пленок скрепите. Уберите в холод на час.
Turn the Mushroom Glade salad with Korean carrots onto a flat plate. Remove the film. Sprinkle the sides and top with fresh herbs and serve.
Переверните салат «Грибная поляна» с корейской морковью на плоское блюдо. Уберите пленку. Присыпьте с боков и сверху свежей зеленью, подавайте к столу.