Thaw, boil the chicken breast in salted water and cool in the broth. Separate the meat from the bones and skin. Wash, cook, cool and peel the potatoes and eggs. Wash and dry the green onions and dill. Finely chop the dill.
Разморозьте, сварите в подсоленной воде и охладите в бульоне куриную грудку. Отделите мясо от костей и кожи. Помойте, сварите, остудите и очистите картошку и яйца. Промойте и обсушите зеленый лук и укроп. Укроп мелко порубите.
Prepare your food. Finely chop the chicken, potatoes, cucumbers and green onions. Squeeze the cucumbers out of the liquid. Grate the eggs on a fine grater.
Подготовьте продукты. Мелко нарежьте курятину, картошку, огурцы и зеленый лук. Отожмите огурцы от жидкости. Натрите яйца на мелкой терке.
Prepare the salad. Place mushrooms in a salad bowl, cap side down. Next, lay out layers of green onions, potatoes, chicken, eggs and cucumbers, brushing each layer with mayonnaise. Then cover the salad bowl with cling film and refrigerate for 1.5 hours. Next, take out the salad bowl, remove the film and turn the salad onto a wide plate.
Приготовьте салат. Выложите в салатницу грибы шляпкой вниз. Далее выложите слои зеленого лука, картофеля, курятины, яиц и огурцов, смазывая каждый слой майонезом. Затем накройте салатницу пищевой пленкой и поставьте в холодильник на 1,5 часа. Далее достаньте салатницу, снимите пленку и переверните салат на широкую тарелку.
Sprinkle the salad with finely chopped dill.
Посыпьте салат мелко рубленным укропом.