Boil the potatoes, carrots and eggs in salted water in advance, cool, and peel. Rinse the parsley and dry with a paper towel.
Заранее отварите картошку, морковь и яйца в подсоленной воде, остудите, очистите. Промойте петрушку, обсушите с помощью бумажного полотенца.
Grind the salad ingredients. Grate the potatoes on a medium grater. Chop the eggs into thin strips. Cut the ham into cubes. Grate the carrots on a coarse grater, and the processed cheese on a medium grater. Drain the liquid from the mushrooms.
Измельчите ингредиенты для салата. Картофель натрите на средней терке. Яйца нарубите тонкой соломкой. Ветчину нарежьте кубиками. Морковку натрите на крупной терке, а плавленые сырки — на средней. С грибов слейте жидкость.
Make a salad. Place potatoes in a salad bowl and make a grid of mayonnaise. Next, lay out the eggs and brush with mayonnaise. The next layers are ham and grated carrots, pour mayonnaise over each layer. Sprinkle with grated melted cheese and spread the pickled mushrooms on it. Place the dish in the refrigerator for 1 hour to let it set.
Сделайте салат. В салатник положите картофель и сделайте сетку из майонеза. Далее выложите яйца, смажьте майонезом. Следующие слои — ветчина и тертая морковь, каждый слой полейте майонезом. Посыпьте тертым плавленым сыром, на нем распределите маринованные грибы. Уберите блюдо в холодильник на 1 час, чтобы оно настоялось.
When serving, garnish the salad with parsley sprigs.
При подаче украсьте салат веточками петрушки.