Boil the chicken fillet and eggs in salted water in advance, cool, and peel. Peel the garlic, wash the garlic and basil, and dry with a paper towel. Drain liquid from corn and mushrooms.
Заранее отварите куриное филе и яйца в подсоленной воде, остудите, очистите. Почистите чеснок, чеснок и базилик помойте, обсушите с помощью бумажного полотенца. С кукурузы и грибов слейте жидкость.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the pickled cucumbers into cubes. Chop the eggs with a knife or in an egg slicer. Press the garlic in a press. Chop the chicken fillet into small pieces.
Подготовьте продукты для салата. Маринованные огурцы нарежьте кубиками. Яйца измельчите ножом или в яйцерезке. Чеснок продавите в прессе. Куриное филе нарубите на небольшие кусочки.
Make a salad. Place pickles, eggs, chicken and corn in a bowl. Add mayonnaise and garlic. Mix everything thoroughly. Place a serving ring in the salad bowl. Put salad in it. Distribute the canned mushrooms evenly on top. Remove the ring before serving.
Сделайте салат. Выложите в миску маринованные огурчики, яйца, курицу и кукурузу. Добавьте майонез и чеснок. Все тщательно перемешайте. В салатницу положите сервировочное кольцо. Положите в него салат. Сверху равномерно распределите консервированные грибы. Снимите кольцо перед подачей.
When serving, garnish the salad with basil.
При подаче украсьте салат базиликом.