Wash the champignons well and chop them. Wash the tomato and cucumber and chop finely. Grate the cheese on a medium grater. Peel the kiwi and cut into medium slices.
Шампиньоны хорошо помойте и измельчите. Помидор и огурец вымойте и мелко нарежьте. Сыр натрите на средней терке. Киви почистите, нарежьте средними ломтиками.
Prepare the meat. Boil the chicken fillet until tender for 25-30 minutes, cut into small cubes.
Подготовьте мясо. Филе курицы отварите до готовности 25-30 минут, нарежьте мелкими кубиками.
Make the Emerald Scatter Salad. Combine cucumbers, tomatoes, champignons, cheese, and chicken in a salad bowl. Add a little salt and pepper. Add mayonnaise, stir. Top with kiwi.
Сделайте салат «Изумрудная россыпь». Соедините в салатнике огурцы, помидоры, шампиньоны, сыр, курицу. Немного посолите, поперчите. Добавьте майонез, перемешайте. Украсьте сверху киви.
Serve the “Emerald Scattering” salad to the table immediately after preparation.
Подайвате салат «Изумрудная россыпь» к столу сразу после приготовления.