Wash and peel the kiwi, cut into slices along with the pineapples. Remove the skin from the onion, scald the head with boiling water, and chop finely. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the tomatoes, cut into thin slices.
Помойте и почистите киви, нарежьте вместе с ананасами ломтиками. С лука снимите шелуху, ошпарьте головку кипятком, мелко нашинкуйте. Сыр натрите на крупной терке. Помидоры помойте, нарежьте тонкими пластинками.
Prepare the chicken and eggs. Boil the meat in salted water until cooked for 30 minutes. Cut into cubes. Boil the eggs hard, remove the husks, chop with a knife or on a grater.
Подготовьте курицу и яйца. Отварите мясо в подсоленной воде до готовности 30 минут. Нарежьте кубиками. Отварите яйца вкрутую, снимите шелуху, измельчите ножом или на терке.
Prepare the salad. Place chicken fillet on a flat serving platter. Then part of the onion. Lubricate with mayonnaise. Sprinkle cheese shavings on top. Spread mayonnaise over cheese. Place the tomatoes. Add a little salt. Sprinkle the remaining onions in the next layer, and eggs on top. Spread with mayonnaise. Garnish with random slices of pineapple and kiwi.
Приготовьте салат. На плоское сервировочное блюдо выложите куриное филе. Затем часть лука. Смажьте майонезом. Сверху насыпьте сырную стружку. Распределите поверх сыра майонез. Выложите помидоры. Немного посолите. Следующим слоем насыпьте оставшийся лук, а сверху — яйца. Намажьте майонезом. Украсьте произвольно ломтиками ананаса и киви.
Salad “Emerald Scattering”, prepared step by step according to this recipe, serve immediately.
Салат «Изумрудная россыпь», пошагово приготовленный по этому рецепту, сразу подавайте к столу.