Prepare the ingredients for the Emerald Scattering salad. Peel the onion and kiwi. Wash the tomatoes. Cut fruits and vegetables into small cubes. Grate the cheese on a medium grater. Chop the dill and eggs.
Подготовьте продукты для салата «Изумрудная россыпь». Почистите лук и киви. Помойте помидоры. Нарежьте фрукты и овощи мелкими кубиками. Натрите сыр на средней терке. Укроп и яйца измельчите.
Prepare the meat. Boil the chicken fillet until cooked for 20-25 minutes. Cut into small cubes.
Подготовьте мясо. Отварите куриное филе до готовности 20-25 минут. Нарежьте мелкими кубиками.
Make a salad. Place the fillet on the bowls in layers, then the mayonnaise. Next is some onion and cheese, mayonnaise. Sprinkle dill in a circle, place tomatoes on top of the cheese and mayonnaise in the center, add salt and pepper. Then add eggs, and again onions, cheese, mayonnaise. Scatter the kiwi on top.
Сделайте салат. Разложите по креманкам послойно филе, затем майонез. Далее часть лука и сыра, майонез. По кругу насыпьте укроп, сверху на сыр с майонезом в центр выложите помидоры, посолите, поперчите. Затем выложите яйца, и снова лук, сыр, майонез. Сверху россыпью разложите киви.
Garnish the salad with a mesh of mayonnaise and pomegranate seeds.
Украсьте салат сеточкой майонеза и гранатовыми зернами.