Boil the chicken fillet in salted water, then remove from the broth and leave to cool. Boil the eggs hard and grate on a fine grater, peel the onion and cut into cubes. Wash the tomatoes and kiwi, remove the skin from the kiwi.
Куриное филе отварите в подсоленной воде, затем достаньте из бульона и оставьте остужаться. Яйца отварите вкрутую и натрите на мелкой терке, лук почистите и нарежьте кубиками. Помидоры и киви помойте, с киви снимите кожицу.
Pickle the onion. Place the chopped onion in a shallow but small bowl. Add 1 tsp. salt, sugar, vinegar, then fill it with water. Stir and leave to marinate for 30 minutes. After this, place the onion in a sieve to remove excess liquid.
Замаринуйте лук. Нарезанный лук переложите в углубленную, но небольшую миску. Добавьте 1 ч. л. соли, сахар, уксус, затем залейте это водой. Перемешайте и оставьте мариноваться в течение 30 минут. После этого откиньте лук на сито, чтобы удалить лишнюю жидкость.
Grind the ingredients. Cut the chicken fillet into strips or cubes, grate the cheese on a coarse grater, cut the tomatoes into cubes.
Измельчите ингредиенты. Куриное филе нарежьте соломкой или кубиками, сыр натрите на крупной терке, помидоры нарежьте кубиками.
Start adding layers. Take a spacious flat dish. Place chicken fillet on it, place pickled onions on top and cover with mayonnaise mesh.
Начните выкладывать слои. Возьмите просторное плоское блюдо. На нем разложите куриное филе, сверху положите замариновавшийся лук и покройте майонезной сеткой.
Form a salad. Place cheese, chopped tomato, and spread mayonnaise on all sides. Sprinkle the surface of the salad with grated egg, cover the dish with cling film and refrigerate for 60 minutes.
Сформируйте салат. Выложите сыр, нарезанный помидор, со всех сторон смажьте майонезом. Поверхность салата посыпьте тертым яйцом, накройте блюдо пищевой пленкой и уберите в холодильник на 60 минут.
Cut one kiwi into cubes, and the second into thin slices. Place the cubes on the top of the salad mound, and distribute the slices over the entire diameter.
Одно киви нарежьте кубиками, а второе — тонкими дольками. Кубики положите на верхушку салатной горки, а дольки распределите по всему диаметру.