Wash and dry peppers, tomatoes and herbs. Drain canned corn, olives and fish. Remove the stem and seeds from the bell pepper. Peel the garlic.
Перец, помидоры и зелень вымойте и обсушите. Слейте жидкость из консервированной кукурузы, маслин и рыбы. Болгарский перец очистите от плодоножки и семян. Почистите чеснок.
Make a gas station. Squeeze 2 tbsp from lemon. l. juice, pour in oil, add salt and pepper. Stir vigorously.
Сделайте заправку. Выжмите из лимона 2 ст. л. сока, влейте масло, добавьте соль и перец. Энергично перемешайте.
Make a salad. To do this, chop the products and put them in a salad bowl. Roughly tear the lettuce leaves. Cut the tomatoes into large pieces, the pepper into medium pieces. Pass the garlic through a press. Break the fish into small pieces. Chop the greens. Pour in the dressing and stir.
Сделайте салат. Для этого измельчите продукты и положите в салатник. Листы салата крупно порвите. Помидоры нарежьте крупными кусочками, перец — средними. Чеснок пропустите через пресс. Рыбу разберите на небольшие кусочки. Зелень измельчите. Влейте заправку и перемешайте.
The salad will look impressive and elegant if you decorate it with olives.
Салат будет смотреться эффектно и изысканно, если украсить его маслинами.