Divide the head of Chinese cabbage into sheets, wash each of them separately, and dry on paper towels. Wash the apple and remove the core. Peel and wash the onion. Peel the garlic. Drain canned tuna and remove bones. To serve, wash the cranberries and dry them on a paper towel.
Кочан пекинской капусты разделите на листы, каждый из них вымойте по отдельности, обсушите на бумажных полотенцах. Яблоко вымойте, удалите сердцевину. Почистите и вымойте лук. Чеснок очистите от шелухи. Слейте жидкость из консервированного тунца, уберите из него кости. Клюкву для подачи вымойте, обсушите на бумажном полотенце.
Grind the food. Chop the Chinese cabbage into short strips, the apple into thin slices, and the onion into thin halves of rings. Divide the tuna into pieces. Cut the garlic into thin slices.
Измельчите продукты. Пекинскую капусту нашинкуйте короткими полосами, яблоко — тонкими брусочками, лук — тонкими половинками колец. Тунца разделите на кусочки. Чеснок нарежьте тонкими слайсами.
Combine the ingredients. Place tuna, apple, onion and cabbage in a salad bowl. Add garlic slices, season with mayonnaise. Add some salt. Stir gently.
Соедините ингредиенты. Выложите в салатник тунца, яблоко, лук и капусту. Добавьте чесночными слайсами, заправьте майонезом. Посолите. Аккуратно перемешайте.
A cranberry garnish will add a pop of color to the dish.
Украшение из клюквы подарит блюду яркость красок.