Boil the eggs in advance, cool them and peel them. Rinse the cucumber and herbs and dry with a paper towel. Open the can of canned corn and drain the liquid. Conveniently arrange the necessary products on the table. Prepare a culinary ring.
Заранее отварите яйца, остудите их и очистите. Промойте огурец и зелень, обсушите с помощью бумажного полотенца. Откройте банку с консервированной кукурузой, слейте жидкость. Удобно разложите на столе необходимые продукты. Приготовьте кулинарное кольцо.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the red fish into small cubes. Chop the cucumber into strips and dry gently with a paper towel. Leave the dill sprig for serving. Chop the rest of the greens. Chop the boiled eggs into small cubes. Grate the cheese on a coarse grater.
Подготовьте ингредиенты для салата. Красную рыбу нарежьте небольшими кубиками. Огурец нашинкуйте соломкой, аккуратно обсушите с помощью бумажного полотенца. Веточку укропа оставьте для подачи. Остальную зелень нашинкуйте. Отварные яйца нарубите на мелкие кубики. Сыр натрите на крупной терке.
Make a salad. Place all ingredients in a bowl: red fish, cucumbers, dill, eggs and cheese. Add corn and mayonnaise. Mix everything thoroughly. Place a cooking ring in the salad bowl, place the salad in it and put it in the refrigerator for 1 hour. Then remove the culinary ring.
Сделайте салат. В миску выложите все ингредиенты: красную рыбу, огурцы, укроп, яйца и сыр. Добавьте кукурузу и майонез. Все тщательно перемешайте. В салатницу поставьте кулинарное кольцо, выложите в него салат и уберите его в холодильник на 1 час. Затем кулинарное кольцо снимите.
When serving, sprinkle and garnish the salad with a sprig of fresh dill.
При подаче посыпьте украсьте салат веточкой свежего укропа.