Boil the potatoes and eggs in advance, cool them and peel them. Wash the onions, tomatoes, garlic and dill. Pat the greens dry with a paper towel. Peel the onion and garlic. Open a jar of sprats.
Заранее отварите картофель и яйца, остудите их и очистите. Промойте лук, помидоры, чеснок и укроп. Обсушите зелень с помощью бумажного полотенца. Лук и чеснок очистите. Откройте банку со шпротами.
Prepare your food. Grate the potatoes on a coarse grater. Drain the liquid from the sprats and mash them with a fork. Pass the eggs through a grater as well. Cut the tomatoes into half rings. Finely chop the onion and garlic.
Подготовьте продукты. Картофель натрите на крупной терке. Со шпротов слейте жидкость и разомните их вилкой. Яйца также пропустите через терку. Помидоры нарежьте полукольцами. Лук и чеснок мелко нашинкуйте.
Make a salad. Place the potatoes in a salad bowl and make a mayonnaise grid on top. Next, lay out the sprats and brush with mayonnaise. The next layer is onion. Then sprinkle the eggs and spread mayonnaise on top. Next, add the tomatoes and pour mayonnaise over them. Sprinkle with garlic. Spread the last layer of cheese. Make a grid of mayonnaise. To infuse the salad, place it in the refrigerator for 1 hour.
Сделайте салат. В салатницу выложите картошку, поверх сделайте майонезную сетку. Далее разложите шпроты, смажьте майонезом. Следующий слой — лук. Затем посыпьте яйца, сверху намажьте майонез. Далее положите помидоры, полейте майонезом. Посыпьте чесноком. Последним слоем распределите сыр. Сделайте сетку из майонеза. Чтобы салат настоялся, поместите его в холодильник на 1 час.
Sprinkle a salad of canned fish, eggs and onions with croutons before serving.
Салат из рыбных консервов, яйца и лука перед подачей посыпьте сухариками.