Boil the eggs in advance, cool them and peel them. Rinse the greens and dry with a paper towel. Open a can of tuna. Conveniently arrange the necessary products on the table.
Заранее отварите яйца, остудите их и очистите. Промойте зелень, обсушите с помощью бумажного полотенца. Откройте банку с тунцом. Удобно разложите на столе необходимые продукты.
Prepare the ingredients for the salad. Drain the liquid from the canned fish into a separate bowl. Peel the fish and cut into small pieces using a fork. Chop the Beijing cabbage into strips. Cut the olives into rings. Divide the eggs into slices. Chop the parsley for serving.
Подготовьте ингредиенты для салата. Из рыбных консервов слейте жидкость в отдельную миску. Рыбу почистите от косточек и поделите на небольшие куски с помощью вилки. Пекинскую капусту нашинкуйте соломкой. Оливки нарежьте на колечки. Яйца поделите на дольки. Петрушку для подачи измельчите.
Make a salad. Place lettuce leaves in a circle on a plate. Place Chinese cabbage in the center. Place eggs and olives on top. Next add the tuna. For dressing, squeeze lemon into bowl with tuna juice and stir. Pour dressing over salad.
Сделайте салат. В тарелку по кругу выложите листья салата. По центру уложите пекинскую капусту. Сверху разложите яйца и оливки. Далее выложите тунец. Для заправки выжмите лимон в миску с соком тунца, перемешайте. Полейте салат заправкой.
Garnish fish salad with Chinese cabbage with chopped parsley before serving.
Рыбный салат с пекинской капустой перед подачей оформите измельченной петрушкой.