Soak dry beans in water in advance. It is best to leave it overnight to make the salad tastier. After this, boil the beans until tender. Rinse the remaining vegetables and herbs thoroughly and dry. Chop the greens and garlic, peel the onion and cut into strips. Also cut the bell pepper into strips. Grate the carrots and cut the eggplants into cubes. Also prepare a cauldron, frying pan and blender.
Сухую фасоль заранее замочите в воде. Лучше всего оставить ее на ночь, чтобы салат получился вкуснее. После этого отварите фасоль до готовности. Оставшиеся овощи и зелень тщательно промойте, просушите. Зелень и чеснок измельчите, лук очистите и нарежьте соломкой. Болгарский перец также нарежьте соломкой. Морковь натрите на терке, а баклажаны нарежьте кубиками. Также подготовьте казан, сковороду и блендер.
Start cooking. Place the tomatoes in a blender, grind them until pureed, then pour into a cauldron and place over medium heat. Pour vegetable oil into the frying pan and place it on the fire. When the oil is hot, add the chopped onion. Add carrots and bell peppers there. Fry the ingredients for a few minutes, then transfer to the cauldron with the tomatoes.
Начните приготовление. Помидоры переложите в блендер, измельчите их до состояния пюре, после чего перелейте в казан и поместите на средний огонь. В сковороду влейте растительное масло, поставьте ее на огонь. Когда масло разогреется, выложите нарезанный лук. Туда же добавьте морковь и болгарский перец. Обжаривайте ингредиенты в течение нескольких минут, после чего переложите в казан к томатам.
Finish preparing the salad. Place the eggplant cubes in the same pan. Fry the vegetable for 2-3 minutes, and then add to the rest of the ingredients. Mix the finished salad thoroughly, add sugar, salt, hot pepper and beans. Simmer the dish for 20 minutes. 10 minutes before the end of cooking, add vinegar, chopped garlic and herbs to the salad, mix again.
Закончите приготовления салата. На ту же сковороду выложите кубики баклажанов. Обжарьте овощ в течение 2-3 минут, а после переложите к остальным ингредиентам. Готовый салат тщательно перемешайте, добавьте к нему сахар, соль, острый перец и фасоль. Тушите блюдо в течение 20 минут. За 10 минут до окончания приготовления добавьте к салату уксус, измельченный чеснок и зелень, еще раз перемешайте.
The finished salad can be served immediately after preparation, or it can be rolled into sterilized jars and left for the winter. This snack will not spoil and is perfect for a light snack.
Готовый салат можно подать к столу сразу после приготовления, а можно закатать в стерилизованные банки и оставить на зиму. Такая закуска не испортится и прекрасно подойдет для легкого перекуса.