Defrost the chicken fillet, wash and boil until cooked. Wash the champignons well and dry. Peel the onions. Wash cans of corn and pineapple, open and drain liquid.
Куриное филе разморозьте, вымойте и отварите до готовности. Шампиньоны хорошо вымойте, обсушите. Репчатый лук почистите. Банки кукурузы и ананасов вымойте, откройте и слейте жидкость.
Prepare your ingredients. Cut the champignons into small pieces, and the onions into half rings. Fry mushrooms and onions in heated vegetable oil for 10 minutes. Chop the chicken fillet into small cubes. Pass the cheese through a large-mesh grater. Set aside a few pieces of pineapple to decorate the salad.
Подготовьте ингредиенты. Шампиньоны нарежьте кусочками небольшого размера, репчатый лук — полукольцами. Обжарьте на разогретом растительном масле грибы с луком в течение 10 минут. Куриное филе измельчите кубиками небольшого размера. Сыр пропустите через терку с крупными ячейками. Несколько кусочков ананаса отложите для украшения салата.
Assemble the dish. First place the chicken on the bottom of the salad bowl, then the champignons and onions, then the pineapples, corn and finish with cheese shavings. Coat each layer, except mushrooms, with mayonnaise.
Соберите блюдо. На дно салатника выложите сначала курицу, затем шампиньоны с луком, далее — ананасы, кукурузу и завершите формирование сырной стружкой. Каждый слой, кроме грибов промазывайте майонезом.
Before serving, decorate the “royal” salad with pieces of canned pineapple.
«Царский» салат перед подачей оформите кусочками консервированных ананасов.