Defrost shrimp and squid and boil in salted water for 3 minutes, remove shells and films. Peel the garlic. Remove crab sticks from individual packaging.
Креветок и кальмаров разморозьте и отварите в подсоленной воде в течение 3 минут, почистите от панциря и пленок. Чеснок почистите. Крабовые палочки освободите от индивидуальной упаковки.
Prepare your ingredients. Press the garlic through a press and mix with Greek yogurt. Cut crab sticks into small pieces. Cut the squid into thin slices. Grate the cheese.
Подготовьте ингредиенты. Чеснок пропустите через пресс и смешайте с греческим йогуртом. Нарежьте на маленькие кусочки крабовые палочки. Кальмаров нарежьте тонкими кружочками. Сыр натрите на терке.
Prepare the salad. Combine shrimp, crab sticks, squid and cheese in a salad bowl, add sauce and mix everything.
Приготовьте салат. Соедините в салатнице креветки, крабовые палочки, кальмары и сыр, добавьте соус и все перемешайте.
Before serving, decorate the “royal” salad with red caviar.
«Царский» салат перед подачей оформите красной икрой.