Wash the eggs, potatoes and carrots, boil separately until tender, cool and peel. If necessary, remove bones and skin from red fish. Wash and dry the greens for serving. Chop the dill. Prepare parchment paper.
Яйца, картошку и морковь вымойте, по отдельности отварите до готовности, остудите и почистите. Красную рыбу при необходимости очистите от костей и кожи. Зелень для подачи вымойте, обсушите. Укроп измельчите. Приготовьте пергаментную бумагу.
Prepare your food. Grind potatoes, carrots and eggs using a grater. Choose the cell size depending on your taste preferences. Cut the red fish into thin slices.
Подготовьте продукты. Картофель, морковь и яйца измельчите при помощи терки. Размер ячеек выбирайте в зависимости от своих вкусовых предпочтений. Красную рыбу нарежьте тонкими слайсами.
Form a salad roll. Spread out the parchment. Lay out the products in layers, coating each with a small amount of mayonnaise. First, distribute the carrots, then the potatoes, and eggs on top. Finish the assembly with fish slices. Roll the workpiece into a tight roll, carefully removing the paper as you roll.
Сформируйте салат-рулет. Расстелите пергамент. Слоями выложите продукты, промазывая каждый небольшим количеством майонеза. Сначала распределите морковь, далее — картошку, поверх — яйца. Завершите сборку ломтиками рыбы. Сверните заготовку в плотный рулет, по мере заворачивания аккуратно убирая бумагу.
Line a serving plate with lettuce leaves. Cut the royal salad roll with fish into portions, place on a green “substrate”, sprinkle with chopped dill.
Сервировочную тарелку застелите салатными листьями. Царский салат-рулет с рыбой разрежьте на порционные кусочки, переложите на зеленую «подложку», присыпьте измельченным укропом.