Boil the beets until tender or bake in the oven. Cool and peel. Remove the pickles from the jar and dry on paper towels.
Свеклу отварите до готовности или запеките в духовке. Остудите и почистите. Соленые огурцы извлеките из банки, просушите на бумажных полотенцах.
Grind the food. Grate the boiled beets and pickled cucumbers using a grater with large teeth. Squeeze the cucumbers a little to remove excess brine. Chop the walnuts not very coarsely and lightly dry them in a dry frying pan.
Измельчите продукты. Вареную свеклу и соленые огурцы натрите на терке с крупными зубчиками. Огурцы немного отожмите от лишнего рассола. Грецкие орехи порубите не очень крупно, слегка подсушите на сухой сковороде.
Prepare the dish. Combine the chopped products in a salad bowl, season with grated horseradish, salt, pepper, and sesame oil. Mix well.
Приготовьте блюдо. В салатнике соедините измельченные продукты, заправьте тертым хреном, солью, перцем, кунжутным маслом. Хорошо перемешайте.
Sprinkle Royal Beet Salad with a tablespoon of flax seeds before serving.
Салат «Свекла по-царски» перед подачей присыпьте столовой ложкой семян льна.