Boil chicken breast, eggs and carrots until tender, cool. Separate the poultry meat from the skin and bones. Peel the carrots and eggs. Wash the champignons, cucumbers and tomatoes and dry with paper towels. Peel the onions. Open the can of corn and drain the liquid. To serve, wash the parsley, dry it, and separate the branches from the stems.
Куриную грудку, яйца и морковь отварите до готовности, остудите. Мясо птицы отделите от кожи и костей. Морковь и яйца почистите. Шампиньоны, огурцы и помидоры вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Репчатый лук почистите. Откройте баночку с кукурузой, слейте жидкость. Петрушку для подачи вымойте, обсушите, отделите веточки от стеблей.
Prepare mushrooms and onions. Cut the champignons into arbitrary pieces, chop the onion not very coarsely. Heat a frying pan well with oil, add the chopped food and fry for 5-7 minutes, stirring from time to time. Cool.
Подготовьте грибы с луком. Шампиньоны нарежьте произвольными кусочками, лук нашинкуйте не очень крупно. Хорошо разогрейте сковороду с маслом, выложите нарезанные продукты и обжарьте в течение 5-7 минут, время от времени перемешивая. Остудите.
Chop the remaining ingredients. Cut fresh cucumbers and tomatoes, boiled carrots and eggs, boiled chicken into cubes of any size.
Нарежьте оставшиеся продукты. Свежие огурцы и помидоры, вареные морковь и яйца, отварную курицу нарежьте кубиками произвольного размера.
Combine the ingredients and complete the preparation of the dish. Combine the fried champignons with chopped food, add canned corn, season with salt, and season with mayonnaise.
Соедините продукты и завершите приготовление блюда. Обжаренные шампиньоны соедините с нарезанными продуктами, добавьте консервированную кукурузу, приправьте солью, заправьте майонезом.
Garnish the classic “Tsar’s” chicken salad with a sprig of curly parsley.
Классический «Царский» салат с курицей оформите веточкой кудрявой петрушки.