Remove the packaging from the crab sticks and cut into small slices. Cut the cheese into small cubes. Boil the eggs for 8-10 minutes from the moment the water boils. Then cool in cold water, peel and cut into cubes. Rinse the cucumbers, peel them if desired, and chop into strips. Divide into two equal parts. Rinse the dill and lettuce leaves, pat dry with paper towels and separate into twigs and leaves.
С крабовых палочек снимите упаковку и нарежьте небольшими дольками. Сыр нарежьте на мелкие кубики. Яйца отварите 8-10 минут с момента закипания воды. Затем остудите в холодной воде и очистите от скорлупы, порежьте кубиками. Огурцы промойте, очистите от кожуры при желании, нашинкуйте соломкой. Поделите на две равные части. Укроп и салатные листья ополосните, промокните бумажными полотенцами и разделите на веточки и листья.
Prepare the seafood. If necessary, defrost the squid fillet, rinse under running water, and remove the film. Then scald the carcass with boiling water, boil in boiling water with salt and pepper for 2 minutes. Cool and cut into cubes.
Подготовьте морепродукты. Филе кальмара при необходимости разморозьте, промойте под проточной водой, очистите от пленки. Затем ошпарьте тушку кипятком, отварите в кипящей воде с добавлением соли и перца в течение 2 минут. Остудите и нарежьте кубиками.
Start forming the salad. Place a bed of lettuce leaves on serving plates. The first layer of salad is half of the chopped cucumbers. Cover them with mayonnaise and add squid. Grease with mayonnaise and add eggs. The fourth layer is mayonnaise and cheese. Fifth - mayonnaise and crab sticks. Coat with mayonnaise again and add the remaining cucumbers. Distribute red caviar on top.
Приступите к формированию салата. На порционных тарелках выложите подушку из листьев салата. Первый слой салата — половина нарезанных огурцов. Покройте их майонезом и выложите кальмары. Смажьте майонезом и добавьте яйца. Четвертый слой — майонез и сыр. Пятый — майонез и крабовые палочки. Еще раз промажьте майонезом и выложите оставшиеся огурцы. Сверху распределите красную икру.
Place the salad in the refrigerator for several hours to soak the layers. Then decorate the dish with dill sprigs.
Поставьте салат в холодильник на несколько часов, чтобы слои пропитались. Затем украсьте блюдо веточками укропа.