Boil potatoes and beets. Peel the onion. Hard-boil the eggs, cool in cold water, and peel off the shells. Remove crab sticks from individual packaging.
Картофель и свеклу отварите. Лук очистите от шелухи. Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде, очистите от скорлупы. Крабовые палочки освободите от индивидуальной упаковки.
Prepare your food. Grind potatoes, eggs, beets and crab sticks with a large-mesh grater. Cut the salmon into cubes and into slices for serving. Finely chop the onion.
Подготовьте продукты. Картофель, яйца, свеклу и крабовые палочки измельчите теркой с крупными ячейками. Семгу нарежьте кубиками, для подачи — слайсами. Репчатый лук мелко нашинкуйте.
Prepare the salad. Lay out the ingredients in layers, spreading with mayonnaise. Drizzle a layer of fish and onions with olive oil. The first layer is potatoes, salt, then fish, onions, crab sticks, eggs and beets, salt them too.
Приготовьте салат. Выложите ингредиенты слоями, промазывая майонезом. Слой рыбы и лука сбрызните оливковым маслом. Первым слоем картофель, посолите, далее — рыба, лук, крабовые палочки, яйца и свекла, ее тоже посолите.
Decorate the “Tsarsky” salad with roses from slices of salmon, sprinkle with red caviar.
Салат «Царский» оформите розочками из ломтиков семги, присыпьте красной икрой.