Boil the chicken fillet and cool. Hard-boil the eggs, cool in cold water and peel off the shells. Open the jar of champignons, drain the marinade, and dry the mushrooms on paper towels.
Филе курицы отварите и остудите. Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде и очистите от скорлупы. Откройте банку с шампиньонами, слейте маринад, грибы обсушите на бумажных полотенцах.
Chop the ingredients. Cut the fillet into small pieces, eggs and cucumbers into cubes of approximately the same size. For serving, chop the walnuts not very coarsely.
Нарежьте ингредиенты. Филе нарежьте на мелкие кусочки, яйца и огурцы — кубиками приблизительно одинакового размера. Грецкие орехи для подачи измельчите не очень крупно.
Prepare the salad. Lay out the ingredients in layers, coating each with mayonnaise. First, chicken fillet, salt and pepper to taste, then eggs, pickles, Korean carrots and champignons.
Приготовьте салат. Выложите ингредиенты слоями, промазывая каждый майонезом. Сначала куриное филе, посолите, поперчите по вкусу, затем — яйца, соленые огурцы, корейскую морковь и шампиньоны.
Sprinkle “Tsarsky” salad with chicken and champignons with chopped walnuts before serving.
Салат «Царский» с курицей и шампиньонами перед подачей присыпьте измельченными грецкими орехами.