Boil the chicken fillet and cool. Wash the carrots, boil, cool, and peel. Hard-boil the eggs, cool in cold water and peel off the shells. Open the jars of corn and honey mushrooms and drain the liquid.
Куриное филе отварите и остудите. Морковь вымойте, отварите, остудите, очистите. Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде и очистите от скорлупы. Банки с кукурузой и опятами откройте, слейте жидкость.
Prepare your ingredients. Cut the chicken fillet into pieces of any size, eggs into cubes. Pass the carrots through a grater; select the mesh size according to your taste preferences.
Подготовьте ингредиенты. Куриное филе нарежьте кусочками произвольного размера, яйца — кубиками. Морковь пропустите через терку, размер ячеек выбирайте в соответствии со своими вкусовыми предпочтениями.
Prepare the salad. Combine the chopped products in a salad bowl, add corn and honey mushrooms. Season with salt and mayonnaise. Mix thoroughly.
Приготовьте салат. Соедините в салатнице измельченные продукты, добавьте кукурузу, опята. Посолите, сдобрите майонезом. Тщательно перемешайте.
Garnish “Tsarsky” salad with chicken and mushrooms with grainy mustard.
Салат «Царский» с курицей и грибами оформите зернистой горчицей.