Boil potatoes and carrots in their skins, cool and peel. Hard boil the eggs, cool them with cold water and peel them. Prepare parchment paper.
Отварите картофель и морковь в мундире, остудите и очистите. Яйца сварите вкрутую, остудите залив их холодной водой и очистите от скорлупы. Подготовьте пергаментную бумагу.
Prepare your ingredients. Pass carrots, potatoes and eggs through a grater with large teeth, cheese with fine ones. Cut the pink salmon into slices.
Подготовьте ингредиенты. Морковь, картофель и яйца пропустите через терку с крупными зубчиками, сыр — с мелкими. Горбушу нарежьте слайсами.
Prepare a salad roll. Place carrots, potatoes, and eggs in long layers on a sheet of parchment. Lubricating each product with a small amount of mayonnaise. Add salt to taste. Distribute pink salmon slices on top, carefully roll into a roll, gradually removing the paper. Cut into small portions.
Приготовьте салат-рулет. На лист пергамента уложите слоями в длину морковь, картофель, яйца. Смазывая каждый продукт небольшим количеством майонеза. Посолите по вкусу. Сверху распределите ломтики горбуши, аккуратно сверните в рулет, постепенно убирая бумагу. Разрежьте на небольшие порции.
Sprinkle “Tsarsky” salad roll with red fish with grated cheese before serving.
Салат-рулет «Царский» с красной рыбой перед подачей посыпьте тертым сыром.