Open the jar of caviar. Boil water and cool. Wash, boil and cool the eggs. Peel them from the shell and separate the whites. Peel and wash the onion. Clean the squid from the skin, membranes and remove the entrails. Remove crab sticks from individual packaging. Wash and dry the cilantro for serving. Prepare salad bowls.
Откройте банку с икрой. Вскипятите воду и остудите. Вымойте, отварите и остудите яйца. Очистите их от скорлупы и отделите белки. Почистите и вымойте лук. Очистите кальмара от шкурки, пленочек и удалите внутренности. Крабовые палочки освободите от индивидуальной упаковки. Кинзу для подачи вымойте, обсушите. Подготовьте креманки для салата.
Boil squid and shrimp. Place a saucepan of water over medium heat and bring to a boil. Salt the water, throw in the squid and cook for 2 minutes after boiling again. Then cool the shellfish and cut into thin strips. Put the pan of water back on the fire, after boiling, add the shrimp and cook for 3 minutes. Then cool them, peel them, cut them in half.
Сварите кальмаров и креветок. Поставьте кастрюлю с водой на средний огонь и доведите до кипения. Посолите воду, бросьте кальмаров и варите их 2 минуты после повторного закипания. Затем охладите моллюсков и порежьте тонкой соломкой. Опять поставьте кастрюлю с водой на огонь, после закипания бросьте креветки и варите в течение 3 минут. Затем остудите их, очистите, разрежьте пополам.
Pickle the onion. Pour salt and sugar into boiled water, pour in vinegar. Cut the onion into half rings and pour the resulting marinade over it for 15 minutes. Then drain the marinade and squeeze the onion.
Замаринуйте лук. Всыпьте в кипяченую воду соль и сахар, влейте уксус. Нарежьте лук на полукольца и на 15 минут залейте его получившимся маринадом. Затем слейте маринад, и отожмите лук.
Prepare the remaining ingredients. Cut the salmon into pieces, crab sticks into circles, and the whites into strips. Pass the cheese through a large-mesh grater.
Подготовьте остальные ингредиенты. Нарежьте семгу на кусочки, крабовые палочки — на кружочки, а белки — соломкой. Сыр пропустите через терку с крупными ячейками.
Prepare the salad. Combine salmon, squid, crab sticks, shrimp, egg whites, cheese and onions in a salad bowl. Season with mayonnaise and mix gently.
Приготовьте салат. Соедините в салатнице семгу, кальмары, крабовые палочки, креветки, белки, сыр и лук. Заправьте майонезом, аккуратно перемешайте.
Arrange the “Tsar’s” salad with red fish in bowls, garnish with a rose of salmon slices, caviar and a sprig of cilantro.
Разложите «Царский» салат с красной рыбой по креманкам, украсьте розочкой из ломтиков семги, икрой и веточкой кинзы.