Prepare thick foil. Open the jar of caviar. Wash, cook, cool and peel carrots, potatoes and eggs. Wash and dry the lettuce leaves for serving.
Подготовьте плотную фольгу. Откройте банку с икрой. Вымойте, сварите, остудите и очистите морковь, картошку и яйца. Листья салата для подачи вымойте, обсушите.
Prepare the ingredients for the salad. Grate carrots, potatoes and eggs on a fine grater. Cut the trout into strips.
Подготовьте ингредиенты для салата. Натрите на мелкой терке морковку, картошку и яйца. Нарежьте форель на полоски.
Prepare the salad. Lay out the foil and place a layer of carrots, potatoes and eggs on it alternately, brushing each layer with mayonnaise. Place trout pieces on the edge of the resulting salad, carefully roll the dish into a roll and place it in the refrigerator for 6 hours. Then unwrap the salad from the foil.
Приготовьте салат. Разложите фольгу и выложите на нее поочередно слой морковки, картошки и яиц, смазывая каждый слой майонезом. С краю получившегося салата выложите кусочки форели, аккуратно сверните блюдо в рулет и отправьте его в холодильник на 6 часов. Затем разверните салат из фольги.
Cover a serving plate with lettuce leaves, lay out the “Tsar’s Fish”, garnish with a mesh of mayonnaise and red caviar.
Сервировочную тарелку застелите салатными листьями, выложите «Царскую рыбу», украсьте сеточкой из майонеза и красной икрой.