Boil the eggs hard and add cold water to help the shell separate. Boil the carrots until tender and peel. Then grate the ingredients on a medium grater into different containers. Peel the garlic. To serve, wash the parsley and remove any rough stems.
Яйца отварите вкрутую, залейте холодной водой, чтобы скорлупа лучше отделилась. Морковь отварите до готовности и очистите. Затем натрите ингредиенты на средней терке в разные емкости. Очистите чеснок. Петрушку для подачи помойте, удалите грубые стебли.
Prepare your ingredients. Pass the garlic through a press and mix with mayonnaise. Cut the crab sticks into thin slices. Grate the cheese on a medium grater.
Подготовьте ингредиенты. Чеснок пропустите через пресс и смешайте с майонезом. Крабовые палочки нарежьте на тонкие ломтики. Сыр натрите на средней терке.
Form a salad. Take a flat-bottomed dish, place a cooking ring on it and start layering. Do not forget to grease each layer with mayonnaise and garlic; add salt to the layers if desired. Add crab sticks, then chopped eggs. The third layer is grated carrots. Finish the layers with grated cheese.
Сформируйте салат. Возьмите блюдо с плоским дном, на него поставьте кулинарное кольцо и начните выкладывать слои. Не забывайте каждый слой смазывать майонезом с чесноком, по желанию солите слои. Положите крабовые палочки, затем измельченные яйца. Третий слой — тертая морковь. Завершите слои тертым сыром.
Garnish the prepared salad with parsley for flavor and serve.
Сформированный готовый салат украсьте зеленью петрушки для аромата и подавайте к столу.