Thaw the shrimp. Boil eggs, potatoes and carrots. Cool the ingredients, peel and grate each part of the eggs. Also grate the prepared vegetables on a medium grater. Peel the onion and chop finely.
Разморозьте креветки. Отварите яйца, картофель и морковь. Ингредиенты охладите, очистите, яйца натрите каждую часть. Готовые овощи также натрите на средней терке. Лук очистите и мелко нарежьте.
Start adding layers. Place the cooking ring on a flat dish. First, put the potatoes in it and brush with mayonnaise, then cut the lightly salted red fish into cubes and spread it in a second layer, putting the onion on top. Apply mayonnaise mesh.
Начните выкладывать слои. На плоское блюдо поставьте кулинарное кольцо. Сначала положите в него картофель и смажьте майонезом, затем нарежьте кубиками слабосоленую красную рыбу и распределите ее вторым слоем, сверху положив лук. Нанесите майонезную сеточку.
Continue forming the salad. Place the grated egg, finely chop the crab sticks and place them next. Don't forget to grease with mayonnaise. Then spread a layer of grated carrots.
Продолжайте формировать салат. Выложите тертое яйцо, нарежьте мелко крабовые палочки и положите их следом. Не забудьте смазать майонезом. Затем распределите слой тертой моркови.
Boil the shrimp. First add salt, bay leaf and pepper to the water, bring it to a boil, lower the shrimp and cook until tender for no more than 5 minutes. Cool, peel, chop and add them as the next layer to the salad.
Отварите креветки. Предварительно положите в воду соль, лавровый лист и перец, доведите ее до кипения, опустите креветки и варите до готовности не более 5 минут. Охладите, очистите, измельчите и добавьте их следующим слоем в салат.
Red caviar will be the final touch to the salad. Place it on top of the salad in the form of a “cap”, and also place it around the dish for beauty. The salad can be served immediately.
Красная икра станет финальным штрихом к салату. Ее положите на верхушку салата в виде "шапочки", а также выложите вокруг блюда для красоты. Салат сразу можно подавать к столу.