Prepare the ingredients for the Tsarsky salad with squid. Remove the outer skin with films, chord and entrails from the squid, rinse. Wash the potatoes. Grate the cheese on a medium grater. Wash the apple, remove the skin, and grate it on a coarse grater.
Подготовьте продукты для салата «Царского» с кальмарами. У кальмаров уберите верхнюю кожицу с пленками, хорду и внутренности, ополосните. Картофель помойте. Сыр натрите на средней терке. Яблоко помойте, удалите шкурку, натрите на крупной терке.
Prepare boiled foods. Pour cold water over the eggs and potatoes in their skins. Bring to a boil. After 10 minutes, place the egg in cold water to cool. Continue cooking the potatoes for another 5-7 minutes. Cool, peel, grate on a coarse grater. Remove the shell from the eggs and chop.
Подготовьте отварные продукты. Яйцо и картофель в кожуре залейте холодной водой. Доведите до кипения. Через 10 минут яйцо выложите в холодную воду для остывания. Картофель продолжайте варить еще 5-7 минут. Остудите, почистите, натрите на крупной терке. С яиц снимите скорлупу, измельчите.
Go for the squid. Boil water with salt. Place the uncut squid for 2-3 minutes until the meat turns white. Cool, cut into small strips.
Займитесь кальмаром. Вскипятите воду с солью. Выложите неразделанного кальмара на 2-3 минуты, пока мясо не побелеет. Остудите, нарежьте мелкой соломкой.
Make the Tsarsky salad with squid. Place a cooking ring on a flat plate. Place the potatoes, brush with mayonnaise, and press down with a spoon. Place squid and mayonnaise in the next layer. Distribute the apples, alternately place eggs and mayonnaise on top. Sprinkle with cheese. Apply mayonnaise. Place in the refrigerator for an hour so that the salad is well soaked.
Сделайте салат «Царский» с кальмарами. На плоскую тарелку установите кулинарное кольцо. Выложите картофель, смажьте майонезом, утрамбуйте ложкой. Следующим слоем разместите кальмары и майонез. Распределите яблоки, сверху поочередно — яйца, майонез. Посыпьте сыром. Нанесите майонез. Уберите в холодильник на час, чтобы салат хорошо пропитался.
Before serving, garnish the Tsarsky salad with squid with red caviar and dill.
Перед подачей украсьте салат «Царский» с кальмарами красной икрой и укропом.