Prepare the ingredients for the Tsarskoye salad with caviar. Clean the squids from films and rinse. Cut the salmon fillet into small cubes. Thaw the shrimp. Peel the garlic and finely grate. Wash the tomatoes. Remove the pulp with a spoon and cut into small cubes.
Подготовьте продукты для салата «Царского» с икрой. Кальмары очистите от пленок, сполосните. Филе лосося нарежьте мелкими кубиками. Креветки разморозьте. Чеснок почистите, мелко натрите. Помидоры помойте. Удалите ложкой мякоть, нарежьте мелкими кубиками.
Prepare the seafood. Sprinkle shrimp with lemon juice. Add garlic and black pepper. Leave for 10-15 minutes. Meanwhile, boil water in a saucepan. Submerge the squid for 4 minutes. Then cool and cut into small cubes.
Подготовьте морепродукты. Сбрызните креветки лимонным соком. Добавьте чеснок и черный перец. Оставьте на 10-15 минут. Тем временем в кастрюле вскипятите воду. Опустите кальмары на 4 минуты. Затем остудите и нарежьте мелкими кубиками.
Prepare the eggs. Boil hard-boiled eggs for 10 minutes. Cool, clean. Finely chop or grate on a medium grater.
Подготовьте яйца. Отварите яйца вкрутую 10 минут. Остудите, почистите. Мелко нарежьте или натрите на средней терке.
Make Tsarsky salad with caviar. Place squid, salmon and shrimp in a bowl. Add tomatoes and eggs. Season with mayonnaise. Add some salt. Stir. Divide among tartlets. Place caviar on top in a mound. Place in the refrigerator to cool.
Сделайте салат «Царский» с икрой. В миску выложите кальмары, лосося и креветки. Добавьте помидоры и яйца. Заправьте майонезом. Посолите. Перемешайте. Разложите по тарталеткам. Сверху горкой выложите икру. Уберите в холодильник остудиться.
Before serving, decorate the Tsarsky salad with caviar with sprigs of herbs.
Перед подачей украсьте салат «Царский» с икрой веточками зелени.