Prepare ingredients for the royal salad. Wash the carrots. Cut the crab sticks into small cubes. Cut the fish fillet into small pieces. Chop the olives and dill.
Подготовьте продукты для царского салата. Морковь помойте. Крабовые палочки нарежьте мелкими кубиками. Рыбное филе нарежьте небольшими кусочками. Маслины и укроп измельчите.
Boil the carrots. Fill the vegetable with water. Bring to a boil. Cook over medium heat for 15 minutes until half cooked. The outside of the root vegetable should become soft, but the inside should remain a little hard. Cool, grate or cut into strips.
Отварите морковь. Залейте овощ водой. Доведите до кипения. Варите на среднем огне 15 минут до полуготовности. Снаружи корнеплод должен стать мягким, а внутри остаться немного твердым. Остудите, натрите или нарежьте соломкой.
Prepare the eggs. Boil chicken eggs hard for 10 minutes. Cool with cold water. Clean it. Grate the chicken protein on a fine grater. Do the same with the yolk. Place the egg parts on different plates.
Подготовьте яйца. Куриные яйца отварите вкрутую 10 минут. Остудите при помощи холодной воды. Почистите. Куриный белок натрите на мелкой терке. То же самое сделайте с желтком. Разложите части яйца в разные тарелки.
Assemble the Tsarsky salad. Line a deep salad bowl with cling film so that it extends beyond the edges of the dish. Lay out the chicken protein, apply a mesh of mayonnaise. Next, distribute the carrots and mayonnaise. Add fish and mayonnaise again. Add olives and coat with mayonnaise. Add crab sticks and mayonnaise again. Turn the salad out onto a flat plate. Remove the cling film. Place the grated yolk on top, apply a mesh of mayonnaise, and garnish with dill.
Соберите салат «Царский». Глубокий салатник застелите пищевой пленкой так, чтобы она выходила за края посуды. Выложите куриный белок, нанесите сеточку майонеза. Далее распределите морковь и майонез. Выложите рыбу и снова майонез. Насыпьте маслины, смажьте майонезом. Выложите крабовые палочки и опять майонез. Переверните салат на плоское блюдо. Уберите пищевую пленку. Сверху разложите тертый желток, нанесите сеточку майонеза, украсьте укропом.
Before serving, garnish the Tsarsky salad with boiled quail eggs and parsley.
Перед подачей украсьте салат «Царский» вареными перепелиными яйцами и зеленью петрушки.