Prepare all the necessary ingredients and work surface. Rinse potatoes, mushrooms and herbs and pat dry with a paper towel. Pour water into a large saucepan and place the saucepan on the heat.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Картофель, грибы и зелень ополосните и промокните бумажным полотенцем. В большую кастрюлю налейте воду и поставьте кастрюлю на огонь.
Place potatoes in boiling water and boil until tender.
В кипящую воду положите картофель и отварите его до готовности.
Heat a frying pan with vegetable oil. Chop the onion finely. Cut the champignons as desired. Fry the onions and champignons in a frying pan for 7-9 minutes over medium heat until tender. Then remove from heat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Репчатый лук порубите мелко. Шампиньоны нарежьте произвольно. Лук и шампиньоны обжарьте в сковороде 7-9 минут на среднем огне до готовности. Затем снимите с огня.
Drain the water from the potatoes, peel and place in a deep bowl or pan. Add salt and pepper to taste. Mash with a masher or fork.
С картофеля слейте воду, очистите и выложите в глубокую миску или кастрюлю. Добавьте соль и перец по вкусу. Разомните толкушкой или вилкой.
Add champignons fried with onions and finely chopped greens to the potatoes.
Добавьте к картофелю обжаренные с луком шампиньоны и мелко нарубленную зелень.
Mix the puree with mushrooms and herbs.
Перемешайте пюре с шампиньонами и зеленью.
Place the puree in a rectangular shape, transfer to serving plates and garnish with fresh herbs.
Выложите пюре в прямоугольную форму, перенесите на порционные тарелки и украсьте свежей зеленью.