Hard-boil the eggs, cool in cold water, and peel off the shells. Open the can of corn and drain the liquid. Peel the onion. Wash the tomato.
Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде, очистите от скорлупы. Банку с кукурузой откройте и слейте жидкость. Лук очистите от шелухи. Помидор вымойте.
Get busy cutting. Cut the crab sticks into medium-thick slices. Pass the eggs through a grater; you can choose the cell size according to your taste preferences. Chop the onion. Cut the tomato into slices.
Займитесь нарезкой. Крабовые палочки нарежьте кружочками средней толщины. Яйца пропустите через терку, размер ячеек можете выбрать в соответствии со своими вкусовыми предпочтениями. Репчатый лук измельчите. Помидор порежьте дольками.
Prepare the dish. Place the chopped ingredients in a bowl and add the canned corn. Season with salt and pepper, add mayonnaise and stir.
Приготовьте блюдо. Выложите в миску измельченные продукты, положите консервированную кукурузу. Приправьте солью и перцем, сдобрите майонезом и перемешайте.
“Tenderness” salad with corn and crab sticks, garnish with tomato slices.
Салат «Нежность» с кукурузой и крабовыми палочками оформите дольками помидора.