Hard-boil the eggs, cool in cold water, and peel. Wash the cucumber and dry with paper towels. Open the jar of peas and drain the liquid.
Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде, почистите. Огурец вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Банку с горошком откройте и слейте жидкость.
Get busy cutting. Cut the boiled sausage, fresh cucumber and eggs into small cubes. Grind the processed cheese using a grater.
Займитесь нарезкой. Вареную колбасу, свежий огурец и яйца нарежьте кубиками небольшого размера. Плавленый сыр измельчите при помощи терки.
Prepare the salad. In a deep bowl, combine cubes of sausage, cucumber, eggs, grated processed cheese and peas. Season with salt, add mayonnaise and stir.
Приготовьте салат. В глубокой миске соедините кубики колбасы, огурца, яиц, тертый плавленый сыр и горошек. Приправьте солью, сдобрите майонезом и перемешайте.
Serve “Tenderness” salad with sausage and cheese in portions - in bowls.
Салат «Нежность» с колбасой и сыром подайте порционно — в креманках.