Wash the chicken fillet and cucumber and dry with paper towels. Pour boiling water over the prunes for 5 minutes. Then drain the hot water and rinse with cold water. Grate the cheese.
Куриное филе и огурец вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Чернослив залейте кипятком на 5 минут. Затем слейте горячую воду и промойте холодной. Сыр натрите на терке.
Prepare the chicken. Fill the chicken completely with water, boil until done with the addition of peppercorns, bay leaves and salt. This will require 15-20 minutes from the moment the liquid boils. Don't forget to skim off the foam. Then cool the meat.
Подготовьте курицу. Полностью залейте курицу водой, отварите до готовности с добавлением горошин перца, лаврушки и соли. Для этого потребуется 15-20 минут с момента закипания жидкости. Не забывайте снимать пену. Затем мясо остудите.
Make pancakes from eggs. Beat the egg in a bowl and pour into a preheated and oiled frying pan. Fry for 1-2 minutes on each side. Repeat with remaining eggs.
Сделайте из яиц блины. Взбейте яйцо в миске и вылейте на разогретую и смазанную маслом сковороду. Обжарьте 1-2 минуты с каждой стороны. Повторите с оставшимися яйцами.
Grind the food. Disassemble the fillet into fibers. Chop the egg pancakes and cucumber into 5-7 cm strips. Finely chop the walnuts with a knife or grate them. Cut the prunes into thin strips.
Измельчите продукты. Разберите филе на волокна. Яичные блины и огурец измельчите соломкой по 5-7 см. Грецкие орехи мелко порежьте ножом или натрите на терке. Чернослив порежьте тонкой соломкой.
Assemble the layered salad. Grease each layer with mayonnaise. First add the chicken, then the nuts and prunes. Then a layer of eggs. Add the chopped cucumber last. Sprinkle with cheese shavings.
Соберите слоеный салат. Каждый слой смажьте майонезом. Сначала положите курицу, далее — орехи и чернослив. Затем слой яиц. Последним положите нарезанный огурец. Посыпьте сырной стружкой.
Garnish the dish with half a walnut or prune.
Украсьте блюдо половинкой грецкого ореха или черносливом.