Hard-boil quail eggs, cool in cold water and peel. Wash the apples, peel and remove the cores. Peel the onion.
Перепелиные яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде и почистите. Яблоки вымойте, очистите от кожуры и удалите сердцевинки. Почистите лук.
Grind the food. Pass the apples through a grater with large teeth, carrots and cheese through fine ones. Cut the eggs into thin strips. Chop the onion into cubes.
Измельчите продукты. Яблоки пропустите через терку с крупными зубчиками, морковь и сыр — с мелкими. Яйца порежьте тонкой соломкой. Лук нашинкуйте кубиками.
Assemble the dish. Place onion cubes on the bottom of the salad bowl, then grated apples. The third layer is grated carrots, smeared with mayonnaise. Next - eggs with mayonnaise. Sprinkle with cheese shavings without coating this layer with sauce.
Соберите блюдо. Выложите на дно салатника кубики лука, затем — тертые яблоки. Третий слой — тертая морковь, смазанная майонезом. Далее — яйца с майонезом. Посыпьте сырной стружкой, не промазывая этот слой соусом.
Leave the salad in the refrigerator for 1 hour so that the layers are saturated with sauce and juices.
Оставьте салат на 1 час в холодильнике, чтобы слои пропитались соусом и соками.