Boil the eggs hard-boiled for 8 minutes after boiling over low heat. Cool and peel. Wash the cucumbers. Wash and dry the green onions.
Сварите яйца вкрутую, в течение 8 минут после закипания на небольшом огне. Остудите и почистите. Вымойте огурцы. Зеленый лук промойте и просушите.
Grind the food. Cut the ham into medium-sized cubes. Cut the cucumbers into strips of the same size or grate them on a Korean carrot grater. Pass the cheese through a grater with large teeth. Grind the eggs in any way convenient for you. Chop the green onion feathers.
Измельчите продукты. Ветчину нарежьте брусочками среднего размера. Огурцы порежьте соломкой такого же размера или натрите на терке для корейской моркови. Сыр пропустите через терку с крупными зубчиками. Яйца измельчите любым удобным для вас способом. Перья зеленого лука измельчите.
Assemble the salad. Place the shredded products in a salad bowl, add salt and pepper. Add mayonnaise and stir.
Соберите салат. Нашинкованные продукты положите в салатник, посолите и поперчите. Добавьте майонез и перемешайте.
You can serve the salad right to the table or leave it in the refrigerator for 30-60 minutes so that the ingredients are soaked in the sauce and juices. In the first case, the dish will be crispier thanks to cucumbers and onions, in the second it will be soft and melting in the mouth.
Можете подать салат сразу к столу или поставить настаиваться в холодильник на 30-60 минут, чтобы инредиенты пропитались соусом и соками. В первом случае блюдо будет более хрустящим благодаря огурцам и луку, во втором — мягким и тающим во рту.