Open the can of canned corn and drain the liquid. Separate the top part from two cabbage leaves, rinse and tear with your hands for decoration. Wash the remaining cabbage and cilantro, dry and chop. Chop the crab sticks. Wash the cucumber and cut into cubes.
Откройте банку с консервированной кукурузой и слейте жидкость. От двух листов капусты отделите верхнюю часть, ополосните и порвите руками для украшения. Оставшуюся капусту и кинзу помойте, обсушите и нарежьте. Крабовые палочки нарежьте. Огурец помойте и нарежьте кубиками.
Boil the eggs. Pour water into the pan, add salt and add eggs. Wait for it to boil and cook for 10 minutes. Drain and cool. Then peel and cut into small pieces.
Сварите яйца. Налейте в кастрюлю воду, посолите и положите яйца. Дождитесь закипания и варите 10 минут. Слейте воду и остудите. Затем очистите от скорлупы и нарежьте небольшими кусочками.
Make homemade mayonnaise. Break an egg into a bowl, add mustard, oil, lemon juice, salt and sugar. Mix with a whisk until smooth. Then transfer to a blender bowl and blend until the sauce thickens.
Приготовьте домашний майонез. Разбейте в миску яйцо, добавьте горчицу, масло, лимонный сок, соль и сахар. Перемешайте венчиком до однородной консистенции. Затем переложите в чашу блендера и взбейте, пока соус не загустеет.
Assemble the corn salad. Place corn, cabbage, eggs, cilantro, green onions and crab sticks in a salad bowl. Add salt, add mayonnaise and stir.
Соберите салат с кукурузой. В салатник выложите кукурузу, капусту, яйца, кинзу, зеленый лук и крабовые палочки. Посолите, добавьте майонез и перемешайте.
Garnish the salad with Chinese cabbage leaves and serve.
Салат украсьте листьями пекинской капусты и подавайте к столу.