Cut the smoked chicken into cubes. Wash the cucumber and cut into cubes. Wash the chicken eggs. Chop the walnuts and fry for a couple of minutes in a dry frying pan until a characteristic aroma appears. Set aside some of the nuts for serving.
Копченую курицу нарежьте кубиками. Огурец помойте и нарежьте кубиками. Помойте куриные яйца. Грецкие орехи нарежьте и обжарьте пару минут на сухой сковороде до появления характерного аромата. Отложите часть орехов для подачи.
Prepare the prunes. Place the prunes in a bowl and cover with hot water. Leave for 5 minutes. Then drain, rinse with cold water and cut into small pieces.
Подготовьте чернослив. Чернослив переложите в миску и залейте горячей водой. Оставьте на 5 минут. Затем слейте воду, промойте холодной водой и нарежьте небольшими кусочками.
Boil the eggs. Pour water into a saucepan, add a little salt and add eggs. Boil for 10 minutes after boiling. Then cool, peel and grate on a coarse grater.
Сварите яйца. В кастрюлю налейте воду, добавьте немного соли и положите яйца. Отваривайте в течение 10 минут после закипания. Затем остудите, очистите и натрите на крупной терке.
Layer the salad. Take a flat salad bowl and place the first layer of chopped smoked chicken fillet and press it down a little with a spoon. Grease with mayonnaise and place a layer of prunes. The next layers are cucumber, nuts and mayonnaise. Place the grated eggs in the last layer and press down slightly. Leave the salad to soak for a while, then serve.
Соберите слоями салат. Возьмите плоский салатник и первым слоем выложите нарезанное копченое куриное филе и немного прижмите его ложкой. Смажьте майонезом и выложите слой чернослива. Следующие слои — огурец, орехи и майонез. Последним слоем выложите тертые яйца и чуть-чуть прижмите. Оставьте салат на некоторое время пропитываться, затем подавайте к столу.
Garnish the salad with toasted walnuts.
Украсьте салат обжаренными грецкими орехами.