Remove the sausage and cheese from the casing. Remove the pickled cucumbers from the brine and dry; to serve, cut three cucumbers into slices at an angle of 45 degrees. To serve, grate the cheese on a fine grater. Wash and dry the parsley.
Колбасу и сырки освободите от оболочки. Маринованные огурцы достаньте из рассола и обсушите, для подачи три огурца порежьте ломтиками под углом 45 градусов. Сыр для подачи потрите на мелкой терке. Петрушку помойте и просушите.
Prepare the ingredients of the dish. Grate the processed cheese on a coarse grater. Cut the sausage and pickled cucumbers into small cubes, approximately 0.5x0.5 cm. Finely chop the parsley.
Подготовьте компоненты блюда. Плавленые сырки потрите на крупной терке. Колбасу и маринованные огурцы порежьте небольшими кубиками, примерно 0,5х0,5 см. Петрушку мелко порубите.
Bring the salad to readiness. In a salad bowl, mix processed cheese, sausage, cucumbers and parsley, pepper, add mayonnaise and mix.
Доведите салат до готовности. В салатнике смешайте плавленые сырки, колбасу, огурцы и петрушку, поперчите, добавьте майонез и перемешайте.
Place the salad in a bowl. Sprinkle grated cheese on top and garnish with pickled cucumber slices.
Салат положите в вазочку. Сверху посыпьте тертым сыром и украсьте ломтиками маринованного огурца.