Salt the chicken fillet and bake in the oven at 200 degrees for 30 minutes. Rinse the prunes, dry them, place them in a bowl and pour boiling water over them, leave for 10 minutes, then drain and dry. Remove the shells from the walnuts and heat them in a dry frying pan, leaving 3 walnuts for decoration. Soak the eggs in a 3% soda solution, rinse, hard-boil, cool and peel. Wash and dry the cucumbers and dill.
Филе куриное посолите и запеките в духовке при температуре 200 градусов в течение 30 минут. Чернослив промойте, обсушите, выложите в миску и залейте кипятком, оставьте на 10 минут, затем слейте воду и просушите. Грецкие орехи освободите от скорлупы и прокалите на сухой сковороде, оставьте 3 ореха для украшения. Яйца замочите в 3%-ном растворе соды, промойте, сварите вкрутую, остудите и очистите. Огурцы и укроп помойте и просушите.
Prepare salad ingredients. Cut the chicken fillet and cucumber into 0.7 x 0.7 cm cubes. Cut the prunes into small pieces. Separate the yolks from the whites of the eggs, mash the yolks with a fork, and grate the whites on a coarse grater.
Подготовьте компоненты салата. Куриное филе и огурец порежьте кубиками 0,7х0,7 см. Чернослив нарежьте мелкими кусочками. У яиц желтки отделите от белков, желтки разомните вилкой, а белки потрите на крупной терке.
Arrange the salad in layers. Place the fillet on the bottom of the salad bowl, place the prunes and nuts in the next layer, the white on top, then the cucumber and place the yolks in the final layer. After each layer, add mayonnaise mesh.
Оформите салат в виде слоев. На дно салатника положите филе, следующим слоем уложите чернослив и орехи, сверху — белок, затем огурец и окончательным слоем уложите желтки. После каждого слоя добавляйте майонезную сетку.
Place a serving of salad on a small serving plate so that the layers are visible. Top with a sprig of dill and walnuts.
Порцию салата положите на небольшую тарелку для подачи, чтобы были видны слои. Сверху украсьте веточкой укропа и грецкими орехами.