Boil, cool and peel the beets and carrots. Hard-boil and peel the eggs. Wash the parsley and cucumber for serving, cut the cucumber into slices. Prepare the salad bowl.
Сварите, остудите и почистите свеклу и морковь. Яйца сварите вкрутую и очистите. Петрушку и огурец для подачи помойте, огурец порежьте слайсами. Подготовьте салатницу.
Grind the food. Grate the beets, carrots, cheese, egg yolk and white separately on a large-mesh grater.
Измельчите продукты. Натрите на терке с крупными ячейками по отдельности свеклу, морковь, сыр, яичный желток и белок.
Form a salad. Lay out the salad in the following layers, soaking each of them with mayonnaise: beets, carrots, protein, cheese, beets, yolk. Place the salad in the refrigerator for 30-60 minutes.
Сформируйте салат. Выложите салат следующими слоями, пропитывая каждый из них майонезом: свекла, морковь, белок, сыр, свекла, желток. Поставьте салат в холодильник на 30-60 минут.
The salad will be bright and attractive if you place thin slices of cucumber around the edges and decorate the center with parsley sprigs.
Салат будет ярким и привлекательным, если по краям выложить тонкие слайсы огурца, а центр украсить веточками петрушки.