Rinse the chicken fillet, boil in salted water, cool. Wash the prunes and cucumber. Hard-boil the eggs, cool and peel. Wash the cherry tomatoes and parsley for serving, finely chop the parsley. Prepare a salad bowl.
Куриное филе промойте, отварите в подсоленной воде, остудите. Помойте чернослив и огурец. Яйца сварите вкрутую, остудите и очистите. Помойте помидоры черри и петрушку для подачи, петрушку мелко нарежьте. Подготовьте салатник.
Grind the food. Disassemble the chicken fillet into fibers. Chop the nuts, finely chop the prunes. Grate the cheese, egg whites and yolks separately. Cut the cucumber into thin strips.
Измельчите продукты. Разберите куриное филе на волокна. Порубите орехи, мелко нарежьте чернослив. Сыр, яичные белки и желтки натрите по отдельности на терке. Огурец нарежьте тонкой соломкой.
Make a salad. Place chicken fillet, prunes, nuts, yolks, cucumber, egg whites, and cheese on the bottom of the salad bowl. Coat each layer with mayonnaise. Place the salad in the refrigerator for 1 hour.
Сделайте салат. Выложите на дно салатника куриное филе, чернослив, орехи, желтки, огурец, яичные белки, сыр. Каждый слой промазывайте майонезом. Поставьте салат в холодильник на 1 час.
To make the salad look especially beautiful, sprinkle it with chopped parsley and garnish with cherry tomatoes.
Чтобы салат смотрелся особенно красиво, посыпьте его рубленой петрушкой и украсьте помидорами черри.