Peel the onion and wash it. Cut it into small cubes, crush it with your hand until the juice appears. Mix water, salt, sugar, vegetable oil, vinegar. Pour over the onion and place it in the refrigerator for 2-3 hours. Hard-boil the eggs, cool and peel. Wash the apple, remove the peel and core. Cut the olives into rings.
Лук почистите, помойте. Порежьте его мелкими кубиками, помните рукой до появления сока. Смешайте воду, соль, сахар, растительное масло, уксус. Залейте лук и поставьте его в холодильник на 2-3 часа. Яйца сварите вкрутую, остудите и очистите. Яблоко помойте, очистите от кожуры и сердцевины. Маслины порежьте колечками.
Grind the food. Grate processed cheese, apple, eggs and crab sticks separately on a large-mesh grater.
Измельчите продукты. Плавленый сырок, яблоко, яйца и крабовые палочки по отдельности натрите на терке с крупными ячейками.
Form a salad. Place the salad in layers in the following order: processed cheese, onion, a third of crab sticks, apple, eggs, remaining crab sticks. Make a mayonnaise mesh after each layer except the last one.
Сформируйте салат. Выложите салат слоями в такой последовательности: плавленый сырок, лук, треть крабовых палочек, яблоко, яйца, оставшиеся крабовые палочки. Делайте майонезную сеточку после каждого слоя, кроме последнего.
Garnish the salad with cucumber and tomato slices. Add your favorite greens.
Салат украсьте дольками огурца и помидора. Добавьте любимую зелень.