Boil and peel the beets. Hard-boil the eggs, cool and peel. Peel and wash the garlic. Wash the green onions and parsley, chop the onion finely.
Свеклу отварите и почистите. Яйца сварите вкрутую, остудите и очистите. Чеснок почистите и помойте. Вымойте зеленый лук и петрушку, лук мелко нарежьте.
Prepare your food. Set aside one egg white for serving. Grate the cheese, whites and yolks separately on a fine-mesh grater, and grate the beets with large ones. Chop the garlic and mix with mayonnaise.
Подготовьте продукты. Отложите один яичный белок для подачи. Сыр, белки и желтки по отдельности натрите на терке с мелкими ячейками, свеклу — с крупными. Чеснок измельчите, смешайте с майонезом.
Assemble the salad. Place a cooking ring on a plate. Divide all products into two parts. Place the layers in the following order: cheese, egg whites, mayonnaise, beets, salt, mayonnaise, green onions. Repeat all layers. Sprinkle the yolk on top of the salad. Carefully remove the ring.
Соберите салат. Установите на тарелку кулинарное кольцо. Разделите все продукты на две части. Выложите слои в такой очередности: сыр, яичные белки, майонез, свекла, соль, майонез, зеленый лук. Повторите все слои. Посыпьте салат сверху желтком. Аккуратно уберите кольцо.
Make lilies of the valley from egg whites. Parsley can replace stems and leaves. This way the salad will turn out bright and interesting in a festive way.
Из яичного белка сделайте ландыши. Петрушка может заменить стебли и листики. Так салат получится по-праздничному ярким и интересным.