Rinse the chicken fillet. Place in a saucepan and add water until it completely covers the meat. Add salt, bring to a boil over high heat, skim off the foam. Cook over low heat for 15 minutes. Cool. Boil the eggs hard: over low heat for 8 minutes after boiling. Cool and peel. Peel the onions and garlic. Finely chop the onion and add vinegar. Marinate for 5-10 minutes. Prepare a culinary ring.
Промойте куриное филе. Положите в кастрюлю и залейте водой так, чтобы она полностью покрывала мясо. Посолите, доведите до кипения на большом огне, снимите пену. Варите на медленном огне 15 минут. Остудите. Отварите яйца вкрутую: на слабом огне течение 8 минут после закипания. Остудите и почистите. Почистите лук и чеснок. Лук мелко нарежьте, залейте уксусом. Маринуйте 5-10 минут. Приготовьте кулинарное кольцо.
Prepare the dressing. Pass the garlic through a press. Mix sour cream and mayonnaise, add garlic to them and mix well.
Приготовьте заправку. Пропустите чеснок через пресс. Смешайте сметану и майонез, добавьте к ним чеснок и хорошо перемешайте.
Chop the salad ingredients. Finely chop the chicken. Pass the eggs and cheese through a grater with large teeth. Cut the round pineapple pieces in half. If the pineapples in the jar are already cut into slices, leave them as is.
Измельчите ингредиенты салата. Мелко порежьте курицу. Яйца и сыр пропустите через терку с крупными зубчиками. Круглые кусочки ананасов разрежьте пополам. Если ананасы в банке уже порезаны на дольки, оставьте их так, как есть.
Assemble the salad. Place the salad on a plate using a cooking ring. The first layer is chicken, pepper it and brush with sauce. Next - pickled onions with a little dressing. The third layer is grated cheese, egg and the remaining sauce. Arrange the pineapple slices on top of the salad and remove the ring. Place in the refrigerator for 1 hour.
Соберите салат. Выложите салат на блюдо с помощью кулинарного кольца. Первый слой — курица, поперчите ее и смажьте соусом. Далее — маринованный лук с небольшим количеством заправки. Третий слой — тертый сыр, яйцо и оставшийся соус. Разложите дольки ананаса поверх салата и снимите кольцо. Поставьте в холодильник на 1 час.
Before serving, cut the “Tenderness” salad with pineapple into portions.
Салат «Нежность» с ананасом перед подачей нарежьте на порционные кусочки.