Place the canned pineapple in a colander and drain the syrup. Rinse the chicken fillet, dry it and bake until done at 200 degrees for 30 minutes. Wash the apples, peel and core them. Dry the pickled cucumbers. Soak the eggs in a 3% soda solution, rinse, hard-boil, cool and peel. Cut a small apple into slices for serving. Wash and dry the dill.
Консервированный ананас выложите на дуршлаг, слейте сироп. Филе курицы промойте, просушите и запеките до готовности при температуре 200 градусов в течение 30 минут. Яблоки вымойте, очистите от кожуры и сердцевины. Маринованные огурцы просушите. Яйца замочите в 3%-ном растворе соды, промойте, сварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Маленькое яблоко для подачи нарежьте ломтиками. Укроп вымойте и просушите.
Chop ingredients for layered salad. Cut the chicken fillet into cubes approximately 1 cm in size. Grate the eggs, pickled cucumbers and cheese. Cut the apple into thin strips.
Нарежьте продукты для слоеного салата. Куриное филе нарежьте кубиками, размером приблизительно 1 см. Яйца, маринованные огурцы и сыр натрите на терке. Яблоко нарежьте тонкой соломкой.
Assemble the layered salad. Spread each layer with mayonnaise. First place the fillet in the bowl, place a layer of apple on top, cheese on top, then a layer of eggs, next place pineapple cubes, place cucumbers on top.
Соберите слоеный салат. Каждый слой промажьте майонезом. В креманку положите сначала филе, сверху уложите слой яблока, поверх — сыр, затем слой яиц, следующим выложите кубики ананас, поверх уложите огурцы.
Place the bowl of salad on a saucer. Garnish the salad with apple slices and a sprig of dill.
Креманку с салатом поставьте на блюдце. Украсьте салат ломтиками яблока и веточкой укропа.