Prepare the ingredients for the “Tenderness” salad with walnuts and chicken.
Подготовьте продукты для салата «Нежность» с грецкими орехами и курицей.
Prepare your ingredients. Boil the eggs hard for 8-10 minutes. Clean it. Grind using a grater, knife or mesh vegetable slicer. Cut the chicken breast into small cubes. Grate the walnuts on a medium grater. Peel the kiwi and cut into small slices. Grate the cheese on a medium grater into light shavings.
Подготовьте ингредиенты. Сварите яйца вкрутую 8-10 минут. Почистите. Измельчите с помощью терки, ножа или сетки-овощерезки. Куриную грудку нарежьте мелкими кубиками. Грецкие орехи натрите на средней терке. Киви почистите, нарежьте мелкими ломтиками. Сыр натрите на средней терке в легкую стружку.
Assemble the salad. Place a cooking ring on a serving platter. Place chicken on the bottom. Lubricate the meat with mayonnaise. Distribute the walnuts. Lay out the eggs. Layer with mayonnaise again. Add grated cheese. Lubricate with mayonnaise. Top with kiwi slices.
Соберите салат. На сервировочное блюдо поставьте кулинарное кольцо. На дно выложите курицу. Смажьте мясо майонезом. Распределите грецкие орехи. Выложите яйца. Снова прослоите майонезом. Насыпьте тертый сыр. Смажьте майонезом. Сверху украсьте ломтиками киви.
Let the “Tenderness” salad with walnuts and chicken soak well and serve.
Дайте салату «Нежность» с грецкими орехами и курицей хорошо пропитаться и подавайте к столу.