Defrost chicken fillet in the refrigerator, boil in salted water. Wash the cucumber and prunes. Soak prunes in hot water for 10 minutes. Sort out the walnuts and wash them. Wash the eggs, hard-boil them and peel them.
Куриное филе разморозьте в холодильнике, отварите в подсоленной воде. Огурец и чернослив помойте. Чернослив залейте горячей водой на 10 минут. Грецкие орехи переберите от сора, помойте. Куриные яйца помойте, сварите вкрутую и почистите.
Gather the first layers of lettuce. Finely chop the boiled chicken fillet, place it in the first layer in a salad bowl, brush with mayonnaise. Cut the prunes into thin strips, mix with walnuts, place in a second layer and coat with mayonnaise sauce.
Соберите первые слои салата. Отварное куриное филе мелко нарежьте, выложите первым слоем в салатницу, смажьте майонезом. Чернослив нарежьте тонкими полосками, перемешайте с грецкими орехами, положите вторым слоем и промажьте майонезным соусом.
Bring the dish to readiness. Mash the chicken yolks and place them on the nuts. Grate the cucumber using a Korean carrot grater, place in a third layer and brush with mayonnaise sauce. Chop the whites, spread in a fourth layer and coat with the remaining mayonnaise. Grate the cheese on a coarse grater and place as the last layer.
Доведите блюдо до готовности. Разомните куриные желтки, выложите их на орехи. Огурец натрите на терке для корейской моркови, положите третьим слоем и смажьте майонезным соусом. Белки измельчите, распределите четвертым слоем и промажьте оставшимся майонезом. Сыр натрите на крупной терке и положите последним слоем.
Serve “Tenderness” salad with prunes and walnuts, garnishing the dish with walnut halves.
Подавайте салат «Нежность» с черносливом и грецкими орехами, украсив блюдо половинками грецких орехов.