Boil chicken fillet in salted water and cool. Wash and peel the onion. Make cuts on the nose side of the peppers so that “petals” are formed. The cuts should not reach the tail by 2-3 cm. To make the petals open, dip the peppers in cold water. This process may take approximately 2 hours. Remove the seeds from the opened cup.
Филе куриное отварите в подсоленной воде и остудите. Лук помойте и почистите. На перцах со стороны носика сделайте надрезы так, чтобы образовались «лепестки». Надрезы должны не доходить до хвостика на 2-3 см. Чтобы лепестки раскрылись, опустите перцы в холодную воду. Этот процесс может занять около 2 часов. Из раскрывшейся чашечки уберите семена.
Prepare the onions. Grind it and pour boiling water over it. Drain the water after 10 minutes.
Подготовьте лук. Измельчите его и залейте кипятком. Слейте воду через 10 минут.
Make egg pancakes. Break the eggs into a deep bowl, add salt and beat them. Heat a frying pan, add a little oil and fry 3 pancakes. Do not let the pancakes become golden brown. Fry them lightly. Place the cooked pancakes on separate plates to dry a little.
Сделайте яичные блины. Разбейте яйца в глубокую миску, посолите и взбейте их. Разогрейте сковороду, добавьте немного масла и пожарьте 3 блина. Блины не доводите до румяной корочки. Обжарьте их слегка. Приготовленные блины положите на разные тарелки, чтобы они немного подсохли.
Grind and combine the products. Finely chop the chicken fillet. Cut the egg pancakes and fresh cucumber into strips. Add onion. Mix everything, season with mayonnaise. Season with salt and pepper. Mix well again.
Измельчите и соедините продукты. Куриное филе мелко порежьте. Яичные блины и свежий огурец нарежьте соломкой. Добавьте лук. Все перемешайте, заправьте майонезом. Посолите и поперчите. Снова хорошо перемешайте.
Serve the salad in bell pepper cups. Decorate them with greens on top. Such a presentation will certainly attract attention.
Подайте салат в чашечках из болгарского перца. Сверху украсьте их зеленью. Такая подача непременно привлечет внимание.